Cuvinte care mângâie! Ce spune Carmen Grebenișan despre partenerul ei

Publicat: 28 Sep. 2020, 15:55 Vedete

Carmen Grebenișan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Frumoasa influenceriță a scris câteva rânduri pentru partenerul ei, Alexandru.

Fosta concurentă de la ”Asia Express” este foarte fericită, după ce în viața sa a apărut un tânăr care o înțelege și o iubește. Recent, vedeta a fost chiar cerută în căsătorie de Alex Militaru, partenerul ei de viață. Acum, Carmen Grebenișan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche, iar cu ocazia aceasta a și transmis un mesaj pe social media.

”Sufletele se recunosc reciproc după vibrații, nu după aparențe”, este mesajul vedetei.

View this post on Instagram

Vin Militarii! @alexmilitaru

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie

Tânăra care a luat parte în competiția Asia Express alături de Alina Ceușan a fost cerută în căsătorie într-un mod foarte romantic.

Carmen Grebenișan, prietena cea mai bună a Alinei Ceușan, a fost cerută seara în căsătorie, sub clar de lună, de iubitul ei. În urmă cu cinci ore, fosta concurentă de la Asia Express a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare într-un cadru foarte romantic alături de iubitul ei, Alex Militaru. Cu un buchet de flori lângă ei, cei doi stau cu fața către oraș și își șoptesc. Apoi se sărută și se îmbrățișează.

Cererea în căsătorie a avut loc chiar pe proprietatea Alinei Ceușan, acolo unde toți patru ar fi luat cina. Momentul a fost imediat imortalizat! Toți au fost foarte emoționați, iar Carmen Grebenișan a primit inelul mult dorit!

Așa cum a mărturisit și Carmen, momentul a fost ”total neașteptat”.

Publicat: 28 Sep. 2020, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă