Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie! Imagini cu momentul unic: ”Total neașteptat!”

Publicat: 28 aug. 2020, 11:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia lui Carmen Grebenișan! Tânăra care a luat parte în competiția Asia Express alături de Alina Ceușan a fost cerută în căsătorie seara trecută!

Carmen Grebenișan, prietena cea mai bună a Alinei Ceușan, a fost cerută seara trecută în căsătorie, sub clar de lună, de iubitul ei. În urmă cu cinci ore, fosta concurentă de la Asia Express a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare într-un cadru foarte romantic alături de iubitul ei, Alex Militaru. Cu un buchet de flori lângă ei, cei doi stau cu fața către oraș și își șoptesc. Apoi se sărută și se îmbrățișează.

Cererea în căsătorie a avut loc chiar pe proprietatea Alinei Ceușan, acolo unde toți patru ar fi luat cina. Momentul a fost imediat imortalizat! Toți au fost foarte emoționați, iar Carmen Grebenișan a primit inelul mult dorit!

Așa cum a mărturisit și Carmen, momentul a fost ”total neașteptat”.

View this post on Instagram

? TOTALLY UNEXPECTED AAH YESSS

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

Cum a trecut Carmen Grebenișan peste momentele de anxietate

Carmen Grebenișan a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de anxietate în trecut. Iar odată ce vedeta a scăpat de ele, le-a explicat urmăritorilor ei cum a reușit. Plecarea vedetei în show-ul ”Asia Express”, alături de Alina Ceușan, a fost momentul cheie când a reușit să își rezolve problemele cu anxietatea. Acolo, Carmen Grebenișan a stat departe de gadgeturi, de urmăritori, de familie și de alte griji, focusându-se pe dorința de a câștiga și de a completa misiunile date de Gina Pistol.

„Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când ajung la concluzia asta. Îmi amintesc când m-am întors din Asia Express cu Alina și nu mai sufeream de niciun fel de anxietate, niciun fel de stres. Și am ajuns la concluzia clară, sută la sută evidentă, că telefonul era numărul unu factor stresant. Cred că de acum în colo o să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar chiar intenționez să fac asta. În weekend, să pun mâna pe el cât mai puțin”, le-a povestit Carmen Grebenișan urmăritorilor ei de pe Instagram.

Publicat: 28 aug. 2020, 11:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă