Carmen de la Sălciua, reacție furibundă pe Instagram! Cine îi face viața de coșmar: ”De ani de zile tac…”

Publicat: 10 aug. 2022, 11:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Aflată într-o vacanță în Croația, alături de iubit, Carmen de la Sălciua și-a ieșit din minți din cauza unor mesaje primite pe pagina ei de Instagram. Se pare că ”buba” este mai veche, iar acum doar i s-a umplut paharul! 

Artista a luat o pauză de la concerte, care nu sunt deloc puține pe timp de vară, și a plecat într-o vacanță romantică alături de iubitul ei. Cei doi ar urma să se căsătorească anul acesta. Însă din cauza programului foarte încărcat ar putea să amâne evenimentul pentru 2023.

Acum se află în Croația, unde se bucură de priveliști de vis și explorează parcuri naturale spectaculoase. Teoretic, nimic nu ar fi putut să-i strice liniștea artistei, însă, totuși, ceva s-a întâmplat.

Sătulă de mesajele total neprietenoase și instigatoare, Carmen de la Sălciua a decis să ia măsuri! Ea și-a anunțat toți abonații că îi va bloca pe toți cei care o jignesc și o amenință.

Și nu începeți cu aia: Ești persoană publică, asumă-ți. Nu mă suporți, ieșid e pe pagina mea… dacă nu, te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul. De acum îmi simplific viața…Block!”, a transmis solista.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, divorț cu scandal

Inițial, Marian Corcheș și soția lui trebuiau să divorțeze la notar, pe cale amiabilă. Însă, femeia a cerut 50.000 de euro și unele dintre bunurile pentru care ar fi muncit de-a lungul căsniciei. Astfel, acesta a anunțat-o că se vor vedea în instanță.

Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze, cred că ar fi terminat și nu mă târâia prin tribunale.

Eu i-am spus exact cerințele mele și ce mi-am dorit, ceea ce era și normal să se întâmple și să-mi dea cum am spus. Nu a vrut acest lucru, a spus că o să ne vedem în instanță și ce decide instanța aia îmi va da. Până atunci, nimic”, a mai declarat Bianca Corcheș.

Publicat: 10 aug. 2022, 11:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×