Carmen de la Sălciua, primele declarații despre sarcină! ”Chiar și fără fundiță, tot ești cel mai frumos cadou de Crăciun”

Publicat: 29 Dec. 2021, 13:09 Vedete

Relația cântăreței evoluează rapid, chiar dacă a început cu stângul. Carmen de la Sălciua a petrecut Crăciunul alături de noul ei iubit și mama acestuia, iar cu această ocazie ea a vorbit și despre posibilitatea de a rămâne însărcinată în curând. 

După multe furtuni în viața amoroasă, a ieșit și soarele pe strada artistei. Carmen de la Sălciua nu a încetat niciodată să viseze la o poveste dragoste frumoasă, iar anul acesta a fost cu noroc! Ea și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist pe nume Marian Corcheș.

Chiar dacă relația lor a început cu stângul, după ce Carmen a fost acuzată că ar fi stricat un mariaj, apele s-au calmat.


Pe rețelele de socializare, cântăreața este foarte activă și nu trece o zi fără să nu publice poze. Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, la cererea fanilor.

Unul dintre ei a profitat de ocazie pentru a afla când are de gând aceasta să devină mamă. Răspunsul lui Carmen de la Sălciua nu a întârziat să apară.

Când vine un bebe?”, a fost întrebarea pusă de un internaut.

Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul interpretei de muzică de petrecere.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, divorț cu scandal

Inițial, Marian Corcheș și soția lui trebuiau să divorțeze la notar, pe cale amiabilă. Însă, femeia a cerut 50.000 de euro și unele dintre bunurile pentru care ar fi muncit de-a lungul căsniciei. Astfel, acesta a anunțat-o că se vor vedea în instanță.

Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze, cred că ar fi terminat și nu mă târâia prin tribunale.

Eu i-am spus exact cerințele mele și ce mi-am dorit, ceea ce era și normal să se întâmple și să-mi dea cum am spus. Nu a vrut acest lucru, a spus că o să ne vedem în instanță și ce decide instanța aia îmi va da. Până atunci, nimic”, a mai declarat Bianca Corcheș.

 

Publicat: 29 Dec. 2021, 13:09 Vedete
Pe aceeași temă