Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Culita Sterp, inainte si dupa nunta

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:20 Vedete

In urma cu cateva luni, cantareata a aflat un adevar crunt din partea sotului ei: a inselat-o cu alta fata!

Carmen de la Salciua si Ciulita Sterp nu au divortat. Inca!

Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Ciulita Sterp, inainte si dupa nunta (2)Nu am mintit pe nimeni. La notar a fost o neintelegere, in instanta alta neintelegere. E un act si atat! Vor fi solutionate toate in scurt timp! In sufletul meu eu sunt un om liber! O foaie si o semnatura nu poate sa faca pe nimeni fericit! Nu inteleg tot tavalugul asta de ura pornit inspre mine … si drept sa va spun, unii loviti intr-un om care nu a facut altceva decat sa incerce sa fie fericit!

Eu inteleg ca oamenii ne-au vazut impreuna pana la adanci batraneti, dar nimeni nu stie ce presupunea asta! Probabil oi fi fost trista si suparata la unele evenimente pentru ca starea mea de „Jucat rolul unei femei fericite” deja era pe final! Va multumesc pentru intelegere celor care inteleg ❤️”, a scris, pe o retea de socializare, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua, inselata inainte si dupa nunta

Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Ciulita Sterp, inainte si dupa nunta (2)„Carmen este foarte afectata de cele spuse aseara de Culita intr-o emisiune tv. A facut o serie de acuzatii urate la adresa ei, asta in conditiile in care el a gresit foarte mult fata de ea. A inselat-o inainte de nunta, si la o luna dupa nunta… Ce poate fi mai grav si urat decat atat?! Mai mult, una dintre amantele lui a aparut in urma cu cateva luni intr-o emisiune tv unde a facut un test poligraf si unde s-a confirmat ca acesta a inselat-o pe artista cu mai multe femei.

Tot la acel test poligraf s-a aflat ca artistul a stat din interes cu Carmen. Acum iese pe tv ca sa o denigreze si sa para el o victima! Urat din partea lui. Unde este barbatia lui? Asa faci cu femeia pe care ai „iubit-o”? O ameninti ca o distrugi? Probabil a fost invatat sa o denigreze, ca sa-si faca reclama, Carmen nu mai este problema lui… cu atat mai putin iubitul… Daca exista unul. Si chiar daca ea era in tatonari din timpul casniciei cu cineva, sa zicem, el trebuia sa isi puna multe semne de intrebare!

Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Ciulita Sterp, inainte si dupa nunta (2)Oare nu toate infidelitatile si lipsa lui de afectiune au impins-o in bratele altui barbat, presupunand ca asta e adevarat???!!! Cu siguranta Carmen stie cel mai bine… si cred ca a facut alegerea cea mai buna sa se desparta, decat cu asa sot… mai bine lipsa! Eu personal o felicit… si eu as fi facut la fel! Am incredere in Carmen, este puternica va trece si peste asta! Se vede clar ca se foloseste de numele ei. EL NU ESTE UN BARBAT ADEVARAT! Este mega urat si mega josnic tot ce face!”, ne-au declarat persoane din anturajul celor doi.

« Pagina anterioară

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă