Carmen de la Sălciua, în doliu. O persoană dragă ei s-a stins din viață

Publicat: 13 Sep. 2020, 14:09 Vedete

Celebra cântăreață Carmen de la Sălciua este în doliu, după ce o persoană apropiată acesteia s-a stins din viață. Artista o considera precum bunica ei!

Artista este tristă, după ce a aflat că o persoană dragă ei s-a stins din viață. Este vorba despre Tanti Rozalia, o bătrânică pe care a îndrăgit-o extrem de mult și pe care o vizita destul de des. Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că femeia s-a dus în Ceruri.

„Dumnezeu să îți facă loc alături de îngerii lui. Am cunoscut această ființă care m-a tratat de parcă aș fi fost nepoata ei, deși eram un simplu străin pentru ea!”, a scrie Carmen, în mediul online, arată Cancan.

Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua

Dacă anul trecut în toamnă, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au vrut să își mai dea o șansă, la scurt timp au mărturisit că nu se potrivesc, ultima încercare fiind, practic, un test la relației. Pe de altă parte, Culiță Sterp s-a simțit trădat de cel mai bun prieten al lui.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.

Publicat: 13 Sep. 2020, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă