Carmen de la Sălciua este păcălită de actualul iubit? Cine spune că e victima unei răzbunări din dragoste

Publicat: 17 nov. 2021, 12:08 Autor: Maria Apostol Vedete

Carmen de la Sălciua trăiește de câteva luni o poveste complicată de dragoste alături de un bărbat însurat. Care intenționează, totuși, să divorțeze. Situația se complică, pentru că actuala lui soție susține că la mijloc este doar o răzbunare, și nu sentimente sincere.

Bianca Corcheș susține că relația soțului ei cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia a mărturisit că soțul vrea doar să se răzbune.

Nu are nicio dovadă că eu am călcat strâmb. El își dorește divorțul ca să fie cu Carmen. Oricum e liber și își trăiește așa – zisa iubire. Eu nu cred în această poveste de dragoste.

El mi-a spus că a vrut să-mi dea lovitura asta pentru a simți și eu ceea ce a simțit și el în acel moment în care eu am ieșit la o cafea cu un băiat, când mi-a scris alt băiat pe facebook, să simt și eu durerea. Nu cred în iubirea lor, clar nu cred”, a declarat femeia în cadrul unei emisiuni TV.

De cealaltăparte, Marian Corcheș susține că este decis să meargă în instanță pentru a divorța, după ce actuala soție a refuzat varianta notarului.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, divorț cu scandal

Inițial, cei doi trebuiau să divorțeze la notar, pe cale amiabilă. Însă, femeia a cerut 50.000 de euro și unele dintre bunurile pentru care ar fi muncit de-a lungul căsniciei. Astfel, acesta a anunțat-o că se vor vedea în instanță.

Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze, cred că ar fi terminat și nu mă târâia prin tribunale.

Eu i-am spus exact cerințele mele și ce mi-am dorit, ceea ce era și normal să se întâmple și să-mi dea cum am spus. Nu a vrut acest lucru, a spus că o să ne vedem în instanță și ce decide instanța aia îmi va da. Până atunci, nimic”, a mai declarat Bianca Corcheș.

Publicat: 17 nov. 2021, 12:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă