Carmen de la Sălciua a recunoscut! Câte operații estetice are

Publicat: 25 Sep. 2020, 12:41 Vedete

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artistei din țara noastră. Are un succes incredibil, o voce pe care cu greu o poți uita și este întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Recent, artista a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice.

După despărțirea de Culiță Sterp, cântăreața a trecut printr-o serie de schimbări. Și-a pus fațete, a purtat mai multe tipuri de coafuri și a interacționat și mai mult cu prietenii virtuali de pe social media. Acum, Carmen de la Sălciua a apelat la o nouă schimbare, punându-și extensii și coafându-l în bucle. Totuși, multe persoane se întreabă dacă artista are intervenții estetice, unde și câte. Artista a mărturisit că nu are silicoane și că singura operație pe care și-a făcut-o este la nas, arată Cancan.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, spunea ea pe Instagram.

View this post on Instagram

“Efectul pe care îl ai asupra celorlalți este cea mai valoroasa moneda existenta “💎

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua) on

Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua

Dacă anul trecut în toamnă, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au vrut să își mai dea o șansă, la scurt timp au mărturisit că nu se potrivesc, ultima încercare fiind, practic, un test la relației. Pe de altă parte, Culiță Sterp s-a simțit trădat de cel mai bun prieten al lui.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.

Sursă foto: Arhiva Ciao

Publicat: 25 Sep. 2020, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă