Care este super proiectul care le aduce alături pe Simona Gherghe și pe Vlăduță Lupău?

Publicat: 21 Dec. 2020, 13:21 News
Care este super proiectul care le aduce alături pe Simona Gherghe și pe Vlăduță Lupău?

Simona Gherghe și Vlăduța Lupău, două persoane publice din România care aparțin unor două lumi diferite. Dacă Simona este reper în televiziune, Vlăduța a reușit să-și clădească un respectat renume în muzica populară. Cu toate astea, cele două vedete sunt unite astăzi de faptele bune pe care le-au făcut.

Fiecare dintre ele au ales să se înscrie în echipa care duce la fericitul final maratonul faptelor bune, ediția 2020, echipa Îngerilor Faptelor Bune. Simona Gherghe și Vlăduța Lupău și-a luat „viză de flotant” în Orașul Faptelor Bune după ce, fiecare dintre ele, a ales să doneze în numele unei povești prezentante de echipa Radio ZU.

Simona Gherghe a fost cucerită de imensa dragoste care-i leagă pe Alex și pe Diana. Acum 3 ani, după doar 8 luni de relație, cei doi tineri aveau să primească de la Univers cea mai grea misiune. Să-și continue dragostea într-un context dramatic. Alex a fost victima unui accident rutier ce a fost pe punctul să pună stop existenței lui pe Pământ. Tânărul de 24 de ani, atunci, a rămas cu sechele puternice. Nu merge, nu vorbește. Diana, proaspăta lui iubită atunci, a renunțat la tot pentru el. Zi de zi, de atunci, îi este alături și face tot ce-i stă în puteri să-și ajute bărbatul să redevină Alex al ei. Pragmatic vorbind, reîntoarcerea la Alex al ei costă 25.000 de euro. În Orașul Faptelor Bune banii au fost strânși, iar 1000 de euro din toată suma a fost donată de Simona Gherghe.  „M-ați făcut să plâng și nu voiam…!”, atât a mai putut vedeta să le declare lui Buzdu și Morar, vedeta Antenei 1.

Pe Vlăduța Lupău, pe de altă parte, a impresionat-o o altă poveste prezentată și rezolvată în Orașul Faptelor Bune. Este vorba de Răzvan, un tânăr de 20 de ani care la începutul acestui an a primit un diagnostic grav: leucemie acută limfoblastică de tip B. Fost înotător, student la Politehnică, Răzvan este internat de 7 luni la o clinică din Israel, acolo unde urmează un tratament extrem de costisitor, Car T-Cell Therapy. Alături îi este tatăl. Povestea i-a fost scrisă de Alina, a doua lui mamă, femeia care acum mai bine de 5 ani i-a alinat suferința ultimelor zile mamei lui Răzvan. Vlăduța Lupău a sunat în Orașul Faptelor Bune și a donat 6000 de lei.

Orașul Faptelor Bune, iată, este povestea care unește inimi de români într-un singur scop – salvarea cât mai multor vieți. Răzvan și Alex, sunt doar două dintre ele.

Cea mai frumoasă săptămână de radio din 2020 a început pe 16 decembrie. În această perioadă complicată, chiar și în anul care a fost cel mai greu pentru toată lumea, ZU duce mai departe misiunea Orașului Faptelor Bune!

„Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune. De la etajul 19 al InterContinental. Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. În 2020, nu putem să ne dăm mâinile. Dar putem să ne dăm inimile.”

Și anul acesta se poate oferi sprijin celor care au nevoie prin intervenții în direct pe radio, dar și prin donații în urnele poziționate în 65 de locații din peste 20 de orașe din țară, lista și harta acestora fiind disponibilă pe platforma campaniei. De asemenea, cei care vor să susțina cauzele din Orașul Faptelor Bune, au la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro. În plus, anul acesta donațiile pot fi făcute și prin PayPal.

Cei care își doresc, pot alege direct din platforma Orașul Faptelor Bune dorințe ale celor care au nevoie, dorințe ce pot fi îndeplinite ușor prin intermediul paginii dedicate campaniei.

Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și poate fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante sunt transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

 

Publicat: 21 Dec. 2020, 13:21 News
Pe aceeași temă