Care este numele real al Mariei Ciobanu. Ce scrie în buletinul celebrei cântăreţe

Publicat: 04 ian. 2020, 13:12 Autor: Elena Vedete
Care este numele real al Mariei Ciobanu. Ce scrie în buletinul celebrei cântăreţe

Maria Ciobanu, una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din România,însă, nu mulţi sunt cei care ştiu cum se numeşte, de fapt!

Numele real al Mariei Ciobanu a fost dezvăluit, în urmă cu ceva timp, chiar de dascălul Mihai Bădescu, unul dintre oamenii apropiaţi marii interprete. Artista se numeşte în acte, Maria Diaconu, dar atunci când s-a lansat în industria muzicală şi-a dorit să fie cunoscută drept Ciobanu, după un sat aflat în apropierea localităţii natale. Numele pe care îl are acum, a fost luat de la satul vâlcean, Ciobaneşti.

„Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești”, spunea dascălul Mihai Bădescu.

Ce face acum Maria Ciobanu

Maria Ciobanu într-o casă, în curtea fiicei sale, solista Camelia Ciobanu Filip, sora mijlocie a lui Ionuț Dolănescu, într-un cartier select din Los Angeles, foarte aproape de malul oceanului.

În acest loc, artista se simte extraordinar și unde face zilnic lungi plimbări, atât de necesare stării sale de sănătate, după ce a suferit, în urmă cu câțiva ani, un accident celebral și complicații respiratorii.

Artista se bucură de privilegiul de a fi bunică, se ocupă de nepoțeii săi, Mariana și Cristian, gătește și face curat. Viața în Statele Unite îi priește, mai ales că o mare parte a familie sale se află acolo, este vorba de Ionuț Dolănescu, Doinița și cei trei nepoți, de asemenea rezidenți, însă, pe coasta cealaltă a Americii (Orlando, Florida).

În afară de iubitorii muzicii sale, în România nu mai are pe nimeni, fiica sa cea mare, soprana Leontina Văduva, pe numele său Liliana Ciobanu, fiind stabilită la Paris.

 

Publicat: 04 ian. 2020, 13:12 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă