Care este numele din buletin al Mihaelei Rădulescu. Puțină lume îl cunoaște!

Publicat: 18 May. 2021, 13:02 Vedete

Mihaela Rădulescu este cunoscută publicului larg nu doar pentru cariera sa. Frumoasa prezentatoare TV este cunoscută şi prin prisma relaţiilor celebre pe care le-a avut. De la căsătoria cu Ştefan Bănică Jr., la cea cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, viaţa celebrei jurnaliste a fost mereu în vizorul oamenilor.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. Vedeta se află, în prezent, într-o relație cu Felix Baumgartner. Chiar dacă toată lumea o cunoaște după numele păstrat în urma primei sale căsătorii, cu Bogdan Rădulescu, în acte, Mihaela a păstrat în numele celui de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg. De asemenea, puțină lume știe că numele de fată al Mihaelei Rădulescu este Ţiganu.

Întrebată de fanii săi care este numele ei real, frumoasa brunetă a răspuns foarte sincer: „Schwartzenberg, în toate actele. pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun”, a explicat diva pe contul ei de Instagram, cu ceva timp în urmă.

Care este cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Din câte se pare, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, însă fără rezultat. Mai mult, Mihaela Rădulescu a recunoscut că la un moment dat s-a gândit chiar să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

Într-un interviu pentru revista Viva vedeta a explicat de ce căsniciile sale nu au funcționat și de ce a divorțat de trei ori.

”Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă-rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun. Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a spus Mihaela Rădulescu.

Sursa foto: Mihaela Radulescu Facbook

Publicat: 18 May. 2021, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă