Care este motivul despărțirii Andreei Antonescu de iubit! ”Sunt sătulă de eticheta de amantă”

Publicat: 09 Jan. 2020, 08:01 Vedete

Andreea Antonescu a avut o perioadă tumultuoasă, dar, chiar și-așa, artista a continuat să aibă zâmbetul pe buze!

Frumoasa cântăreață Andreea Antonescu a avut, într-adevăr, parte de momente tensionate în viața ei în ultima perioadă. În prima săptămână a lunii ianuarie a acestui an, Andreea Antonescu a decis să se despartă de iubit – Ștefan Manolache.

Cei doi au fost împreună trei luni de zile, chiar dacă în acte încă figurează că este căsătorită cu Traian Spak. Mai mult decât atât, la un moment dat, cei doi au mărturisit că ar fi avut intenția să ducă relația la cu totul un alt nivel. Dar oare ce s-a întâmplat între cei doi?

Andreea Antonescu a povestit în exclusivitate pentru Cancan cum s-a ajuns la acest lucru și ce se întâmplă cu divorțul de Traian Spak.

”Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relația noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simțit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă. Nici acum nu știu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ștefan, eu n-am ce să îi reproșez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine.

Eu sunt o femeie determinată și duc vorbele la fapte. Sunt sătulă de eticheta de amantă și vreau să duc acțiunea de divorț la capăt. Vreau să pun capăt acestei situații. În momentul în care am anunțat că divorțez am intenționat ca totul să se întâmple la notar, dar, recent, am aflat că pot să fac acest lucru în instanță și nu mai trebuie să-l aștept pe Traian să vină în România. Îmi caut un avocat bun pentru a duce la bun șfârșit această treabă. Traian nu face altceva decât să tărăgăneze această situație”, a declarat Andreea Antonescu.

Care a fost poziția fostului iubit al Andreei Antonescu

Ștefan Manolache a avut și el o poziție de menținut, după ce s-a scris în presă că el și Andreea Antonescu s-au despărțit.

”Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuție în contradictoriu. Singura discuție care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau și părinții mei și a venit vorba despre divorțul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situația.

Eu mi-am deschis niște afaceri la Iași și am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că și Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soț, în legătură cu speculațiile legate de sarcină și de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu știe motivul pentru care a luat această decizie și oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea își asumă decizia luată. Eu nu am tras și nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat și apoi m-a blocat peste tot”, a mărturisit Ștefan Manolache pentru Cancan.

Publicat: 09 Jan. 2020, 08:01 Vedete
Pe aceeași temă