Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș! Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu ochii în lacrimi: „Mi-a zis…”

Publicat: 28 oct. 2022, 11:49 Autor: Camelia Vedete

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș! Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor, a murit într-un accident rutier pe 26 octombrie. Bianca Drăgușanu a dezvăluit ultimele lui cuvinte.

Bianca Drăgușanu este profund îndurerată de moartea medicului ei estetician, Călin Doboș, care îi era și prieten de foarte mulți ani. Vedeta a dezvăluit că a vorbit cu el cu câteva zile înainte de tragedie și i-a spus câteva cuvinte, care au pus-o pe gânduri.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Călin Doboș!

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e. Mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu ochii în lacrimi

Diva spunea că îl considera pe Călin Doboș parte din familie și că i se pare ireal că medicul estetician nu mai este printre noi.

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători. Și  cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu. Pierderea cuiva drag care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte. Nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro.

Cum a murit Călin Doboș

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui…, a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”, a mărturisit un martor, Bogdan Carapanceanu, pentru Antena Stars.

Publicat: 28 oct. 2022, 11:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă