Care a fost prima maşină a lui Mihai Bendeac! Nu o să îţi vină să crezi!

Publicat: 03 Jan. 2020, 11:21 Vedete
Care a fost prima maşină a lui Mihai Bendeac! Nu o să îţi vină să crezi!

Dacă în prezent Mihai Bendeac deține un autoturism marca Land Rover pe care l-a tunat în toamna anului trecut, transformând autoturismul într-o adevărată navă spaţială, în trecut, juratul de iUmor nu se bucura de acelaşi confort la volan. 

Primul autoturism deţinut de talentatul actor a fost un Tico! Vă mai amintiţi cum arăta un Tico? Era produs de firma Daewoo si abia încăpeai în el!

După această maşină, Bendeac a trecut „în revistă” o mulţime de mărci şi modele. „Prima mea maşină. Marca? Tico. Au urmat: un Matiz, un Lupo, un Golf 4, Audi A3, Mercedes Slk, BMW x1, Seria 1 Cabrio, 325 Cabrio, Crysler, Opel Gti, Land Rover. Ce urmează? Să vând ce am şi să-mi cumpăr ce-mi place cu adevărat. O maşină din anii ’70. Pentru că viaţa e plăcută când alegi ce iubeşti, nu ce e practic. (Deşi Land Rover-ul e iubitor de practic şi bun, între noi fie vorba)”, a explicat Mihai Bendeac cu ceva vreme în urmă.

Momentan se bucură de condus la volanul unui Land Rover în care a investit nu mai puţin de 10.000 de euro, bani care au schimbat complet fața bolidului.

Publicat: 03 Jan. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă