Când va fi incinerată Cristina Țopescu. Familia a făcut anunțul

Publicat: 14 Jan. 2020, 14:50 News
Când va fi incinerată Cristina Țopescu. Familia a făcut anunțul

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi. Familia vrea să respecte astfel dorinţa jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori că şi-ar dori acest lucru.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata în câteva săptămâni. Potrivit primelor date ale autopsiei, Cristina Ţopescu ar fi murit în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ultima dată când telefonul i-a fost activ pe whatsapp a fost la ora 09 şi 54 de minute în dimineaţa zilei de 28 decembrie, relatează Antena 3.

Specialiştii bănuiesc că un infarct miocardic ar fi dus la decesul jurnalistei. De altfel, chiar Cristina Ţopescu îi transmitea unui prieten, într-un mesaj vocal, că avea momente de atacuri de panică.

Cristina Țopescu a murit – cum a fost găsită

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut. Anchetatorii au mai găsit în vila jurnalistei doi câini morți și alți patru în viață, în casă. Curtea casei era goală.

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 14:50 News
Pe aceeași temă