Cam rotunjită și puțin ”părăginită”, Diana Dumitrescu s-a transformat într-o gospodină desăvârșită

Publicat: 27 May. 2021, 20:57 Vedete

Iată că Diana Dumitrescu poate să surprindă mai mult decât a făcut-o pe Instagram, acolo unde în ultima vreme a adunat multe comentarii negative față de felul în care se se prezintă publicului internaut (nu cel de TV, pentru că acolo a dat chix). Nu reproducem apelativele folosite de ”abonații” ei, dar este clar că s-a supărat pe toată lumea. Atât de rău, încât s-a gândit s-o facă și mai lată, întocmai ca un copil încăpățânat! Nts, nts, nts …  

Am întâlnit-o pe distinsa actriță și fostă vedetă TV într-o minunată incursiune la piață, locul în care s-au împletit minunat eleganța șlapilor ei cu extravaganța unui tricou negru pe care îl purta (aparținând probabil soțului), încât efectiv nu aveai cum s-o scapi din ochi.

Nu o să subliniem acum că a câștigat niște rotunjimi, pentru că ar trebui să apreciem faptul că este o mamă și o soție devotată, dar mai ales gospodină.

Așadar, s-a întors de la piață cu un buchet de flori de primăvară în mână și cu o sacoșă în spinare, plină de bunătăți, dar altele erau, de fapt, grijile ei. O discuție la telefon, destul de încordată, care a supărat-o. Un motiv în plus să-i adâncească ridurile…

Altfel, cu siguranță că dacă se preocupă în continuare de gospodărie va reuși să ardă și kilogramele în plus. Știm deja… drumurile la piață fac minuni pentru siluetă!

 

 

 

Publicat: 27 May. 2021, 20:57 Vedete
Pe aceeași temă