Cabral va deveni tatic! Ce spune prezentatorul tv despre sarcina sotiei sale

Publicat: 18 iul. 2018, 19:20 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Zilele trecute, Andreea Ibacka facea marele anunt pe blogul ei personal.

Cabral va deveni tatic pentru a doua oara. Acesta mai are o fata din prima sa casnicie cu Luana Ibacka. Acum va avea un copil cu actuala sa sotie, Andreea Ibacka. Cei doi au facut ieri anuntul pe blogul blondinei.

Au publicat o imagine cu ei, impreuna, cei trei caini ai familiei si un landou de copil. Cele doua vedete sunt in culmea fericirii.

„+1. Mulțumim frumos! Sigur, sunt multe de spus. Adică… aș avea multe de spus. Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viață și oameni.

Cabral va deveni tatic!

Cabral va deveni tatic! Ce spune prezentatorul tv despre sarcina sotiei saleAșa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declarații prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie.

Cabral va deveni tatic! Ce spune prezentatorul tv despre sarcina sotiei saleDa, e cu emoție. Da, e cu bucurie. Și… da, acum zâmbesc. Larg. De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulțumesc frumos pentru urări! Am fost copleșiți de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamații și țâpurituri… chestii care ne-au triplat emoțiile, vă recunosc.

Cabral va deveni tatic! Ce spune prezentatorul tv despre sarcina sotiei saleȘi vă mulțumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-ați transmis… și pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte. :)”, a scris Cabral pe blogul său.

Publicat: 18 iul. 2018, 19:20 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă