Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat. Care este motivul acestei alegeri: „Nu credem că ajutăm copilul dacă…”

Publicat: 06 sept. 2023, 09:14 Autor: Camelia Vedete

Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat. Motivul acestei alegeri a fost dezvăluit cu sinceritate chiar de prezentatorul de la PRO TV.

Cabral a explicat de ce făcut această alegere. Mai exact, atât el cât și soția sa, consideră că o grădiniță privată nu este cu nimic mai presus decât o una de stat, unde sunt educatori cu experiență și care își fac meseria cu pasiune. În plus, grădinița la care merge Namiko este foarte aproape de casa lor, astfel că ajung foarte rapid, în fiecare zi, cu bicicleta.

„Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic. Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare!”, a declarat Cabral pentru Viva.ro.

Cine este mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl biologic

Cabral Ibacka a vorbit de puține ori despre părinții lui. Mama este româncă, iar tatăl din Congo. Cei doi s-au cunoscut în România, însă relația nu a mers după ce s-a născut prezentatorul TV.

Cabral este cunoscut și iubit de toți românii. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu povestea copilăriei lui, dar și cine sunt părinții care l-au adus pe lume. Prezentatorul TV a vorbit de puține ori despre familia lui, însă de curând și-a prezentat mama în mediul online.

Cine este mama lui Cabral

Pe numele ei Argentina Boldea, mama vedetei TV este o persoană căreia nu îi place să apară în spațiul public și este foarte retrasă. Argentina și fiul său, Cabral, au o relație specială, dar la fel de bine se înțelege și cu nora ei, Andreea Ibacka. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 70 de ani, vedeta TV i-a pregătit mamei sale un tort și a postat pe rețelele de socializare reacția femeii. Argentina a fost foarte emoționată de cadoul primit și a afișat un zâmbet larg.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate. S-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo. Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a povestit Cabral.

Citește tot articolul aici.

Publicat: 06 sept. 2023, 09:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă