Bomba zilei! Andra Măruță, din nou însărcinată?!

Publicat: 24 Aug. 2020, 08:57 Vedete
Bomba zilei! Andra Măruță, din nou însărcinată?!
Andra și-a serbat cei 34 de ani printr-o petrecere de mici dimensiuni, așa cum se cere în starea de urgență, la care au participat prieteni apropiați, printre care și Pepe împreună cu soția sa, finii cuplului Andra și Cătălin Măruță.

Însă, pe lângă imaginea radiantă a Andrei, fanii îndrăgitei artiste au fost intrigați de o fotografie. Pe contul de Instagram al lui Pepe, artistul a publicat o fotografie care a strânit curiozitatea fanilor juratei de la Românii au talent. În poza respectivă, Pepe stă cu mâna pe burta Andrei, ca și cum aceasta ar fi din nou însărcinată.

Fanilor nu le-a scăpat acest lucru, motiv pentru care la poza postată de Pepe, printre urările de La mulți ani, apar și comentarii precum ”Andra Măruța, vine barza?”.

View this post on Instagram

La mulţi ani NAŞA !!! ❤

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Andra, adepta unei familii numeroase

La începutul acestui an, Andra declara pentru libertatea.ro că i-ar plăcea să aibă o familie mare și că și-ar dori să facă un al treilea copil. Artista nu a ascuns niciodată faptul că și-ar mai dori un copil. Andra  a mărturisit că își dorește o familie mare, însă nu știe dacă va mai deveni mămică încă o dată.

”Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, spunea Andra, conform libertatea.ro.

Publicat: 24 Aug. 2020, 08:57 Vedete
Pe aceeași temă