BOMBA în lumea filmului! Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Publicat: 24 May. 2018, 19:33 Vedete

Vocea actorului a devenit legendara, fiind folosita in mai multe documentare care au castigat premii Academy.

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăO femeie, membru senior al staff-ului de productie in cadrul filmului „Now You See me” in 2012 a povestit CNN ca Freeman a hartuit-o sexual atat pe ea, cat si pe asistenta acesteia, in numeroase ocazii, facand comentarii despre corpurile lor.

„A facut comentarii despre cum aratam. Stiam ca daca vine..nu trebuie sa purtam nicio bluza care ne arata sanii, nimic care sa se muleze pe fund, de fapt nicio haina stramta sau mulata”, a spus femeia. Conform presei externe, 8 femeil il acuza in clipa de fata de hartuire sexuala! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăIn varsta de 80 de ani, Morgan Freeman este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, cu o cariera in film care dureaza de cinci decenii. Rolurile sale in filme precum „Driving Miss Daysi” sau „Shawshank Redemption”, in anii 1980 si 1990 l-au consacrat pe actor.

A castigat un Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru filmul „Million Dollar Baby”, din 2004, si a fost nominalizat de patru ori pentru un premiu Oscar.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 24 May. 2018, 19:33 Vedete
Pe aceeași temă