BOMBA în lumea filmului! Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Publicat: 24 May. 2018, 19:33 Vedete

Vocea actorului a devenit legendara, fiind folosita in mai multe documentare care au castigat premii Academy.

O tânără asistentă de producție a crezut că a reușit să obțină jobul viselor ei, când, în vara anului 2015, a început să lucreze la „Going in Style”, o comedie care îi avea în rolurile principale pe Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Totusi, job-ul de vis s-a transformat in luni de zile de hartuire, a spus tanara jurnalistilor CNN. Aceasta sustine ca Freeman a atins-o in locuri nepotrivite si a facut comentarii cu privire la chipul ei si la hainele pe care le purta in fiecare zi. Actorul si-ar fi pus mana in jurul taliei fetei si ar fi mangaiat-o, spune aceasta.

La un moment dat, povesteste tanara, Freeman „tot incerca sa imi ridice fusta si ma intreba daca port lenjerie intima. N-a reusit sa imi ridice fusta, ma tot atingea si incerca sa traga de fusta, dar plecam de fiecare data.

La un momentan, Alan i-a spus lui Freeman sa se opreasca. Morgan a luat-o razna si nu a mai stiut ce sa spuna”, a povestit tanara. Totusi, acuzatiile privind comportamentul nepotrivit al actorului nu s-a limitat doar la productia comediei „Going in Style”, potrivit CNN.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 May. 2018, 19:33 Vedete
Pe aceeași temă