BOMBA în lumea filmului! Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Publicat: 24 mai 2018, 19:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vocea actorului a devenit legendara, fiind folosita in mai multe documentare care au castigat premii Academy.

O tânără asistentă de producție a crezut că a reușit să obțină jobul viselor ei, când, în vara anului 2015, a început să lucreze la „Going in Style”, o comedie care îi avea în rolurile principale pe Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Totusi, job-ul de vis s-a transformat in luni de zile de hartuire, a spus tanara jurnalistilor CNN. Aceasta sustine ca Freeman a atins-o in locuri nepotrivite si a facut comentarii cu privire la chipul ei si la hainele pe care le purta in fiecare zi. Actorul si-ar fi pus mana in jurul taliei fetei si ar fi mangaiat-o, spune aceasta.

La un moment dat, povesteste tanara, Freeman „tot incerca sa imi ridice fusta si ma intreba daca port lenjerie intima. N-a reusit sa imi ridice fusta, ma tot atingea si incerca sa traga de fusta, dar plecam de fiecare data.

La un momentan, Alan i-a spus lui Freeman sa se opreasca. Morgan a luat-o razna si nu a mai stiut ce sa spuna”, a povestit tanara. Totusi, acuzatiile privind comportamentul nepotrivit al actorului nu s-a limitat doar la productia comediei „Going in Style”, potrivit CNN.

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăO femeie, membru senior al staff-ului de productie in cadrul filmului „Now You See me” in 2012 a povestit CNN ca Freeman a hartuit-o sexual atat pe ea, cat si pe asistenta acesteia, in numeroase ocazii, facand comentarii despre corpurile lor.

„A facut comentarii despre cum aratam. Stiam ca daca vine..nu trebuie sa purtam nicio bluza care ne arata sanii, nimic care sa se muleze pe fund, de fapt nicio haina stramta sau mulata”, a spus femeia. Conform presei externe, 8 femeil il acuza in clipa de fata de hartuire sexuala! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăIn varsta de 80 de ani, Morgan Freeman este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, cu o cariera in film care dureaza de cinci decenii. Rolurile sale in filme precum „Driving Miss Daysi” sau „Shawshank Redemption”, in anii 1980 si 1990 l-au consacrat pe actor.

A castigat un Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru filmul „Million Dollar Baby”, din 2004, si a fost nominalizat de patru ori pentru un premiu Oscar.

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăIn total, 16 oameni au vorbit cu jurnalistii CNN despre Freeman ca parte a investigatiei, dintre acestia, opt au sustinut ca sunt victimele hartuirii sexuale, iar altii au numit comportamentul actorului drept nepotrivit. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Patru oameni care au lucrat la productii cinematice cu actorul in ultimii 10 ani au descris comportamentul actorului intr-un fel care le facea pe femei sa se simta inconfortabil la munca.

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexualăAlti trei oameni au declarat ca Freeman facea comentarii publice despre imbracamintea sau corpul femeilor. Dar fiecare dintre acestia au declarat ca nu au denuntat comportamentul actorului pentru ca, spune majoritatea, s-ar fi temut sa isi piarda joburile.

Acuzatiile privind comportamentul nepotrivit al lui Freeman nu sunt limitate la colegii de platou ai acestuia. Trei oameni de divertismente au declarat ca actorul a facut remarci neadecvate in timpul diverselor evenimente publice.

Publicat: 24 mai 2018, 19:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă