Bloggerita Alina Ceusan: ”Am invatat sa fac totul de la zero singura”

Publicat: 06 Mar. 2017, 14:01 Vedete

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe din România, cu 265.000 de followers pe contul de Instagram.  Pasiunea ei pentru scris a pornit încă de pe vremea când era la liceu, însă niciodată nu se gândea că va ajunge să fie citită de atâția oameni și să aibă o mulțime de oameni care să se inspire din blogul ei. În interviul  exclusiv pentru Ciao! veți afla mai multe despre cum este ea în viața de zi cu zi, dar și cât de greu i-a fost să ajungă până aici.

Sunt obsedată de manichiură impecabilă

Hai să vorbim puțin și despre viața ta personală. Cum ai grijă de siluetă ta? Ții vreo dietă?

Mănânc puțin și des (prietenii mei apropiați va pot confirmă asta), nu sunt fan dulciuri, încerc să am o alimentație echilibrată. Dacă simț că am pus câteva kilograme, renunț o perioadă la carbohidrați  intensific antrenamentele de la sală . Mă simt bine în pielea mea.

Mergi des la fitness?

În perioadele mai puțin aglomerate, de 3 ori pe săptămâna.

Cât de des mergi la saloanele de înfrumusețare?

Sunt obsedată să am manichiura impecabilă, așa că merg o data la o săptămâna și jumătate la manichiură. În rest, o dată pe lună pentru păr e suficient pentru a-mi întreține culoarea și pentru un tratament.

De ten și păr ai grijă acasă sau te lași pe mână specialiștilor?

În mare parte, mă ocup acasă de păr. Merg la salon o dată la lună pentru tratamentul Joico, de care nu mă pot despărți. În ceea ce privește tenul,am mai multe tratamente pe care le urmez la salon.

Prin prisma meseriei tale ești la curent cu tot ce e nou. Spune-mi dacă ești o persoană mondenă și mergi des prin cluburi, baruri, cafenele sau preferi să petreci timpul acasă citind o carte și vizionând un film bun?

Depinde de starea de moment. Îmi place să ies când evenimentele sunt pe măsură și situația o cere. Duminică este însă în mod clar rezervată, nu muncesc și încerc să mă relaxez acasă la un film/documentar bun. Cărțile rămân un deliciu de savurat în liniște, lângă șemineu. Îmi place să ies când nu sunt în țara, să văd locuri noi.

 În momentul de față există cineva în viață ta? Dacă da, de cât timp sunteți împreună. 

Da, suntem împreună din 2012.

Te vezi făcând ce faci acum toată viața?

Având în vedere faptul că dacă nu postez nimic până în ora 12:00 simt un gol în stomac ca atunci când am uitat să fac ceva. Da, mă văd făcând asta toată viața. Dacă la un moment dat nu voi mai scrie pe blog, atunci cu siguranță voi scrie cărți. Momentan, încercăm să ducem totul la un alt nivel-prin foto, video, text, proiecte speciale și sunt sigură că nici mai târziu nu voi scăpa de acest microb.

Îmi place să pictez

În afară de ce faci acum ce alte pasiuni mai ai?

Când ești geamăn (n.r. născută pe 1 iunie 1992) nu te poți abține să nu vrei câte puțin din toate. Îmi place să pictez și vreau să mă apuc de caligrafie. O altă mare pasiune o reprezintă desigur, călătoriile, de aici s-a născut brandul nostru de costume de baie INFSD (www.infsd.com) pe care l-am dezvoltat împreună cu cea mai bună prietenă a mea, Carmen Grebenisan.

Ce altă meserie ți-ar fi plăcut să îmbrățișezi?

Orice meserie care are legătură cu domeniul artei.

Sunt fană a bucătăriei italiene

Cum te împaci cu gătitul? Te pricepi?

Slavă Domnului, da.

Ce fel de mâncare îți iese cel mai bine?

Sunt mare fană a bucătăriei italiene, așa că îmi place să gătesc paște și risotto, însă consider că pot găti orice. Din a două încercare :))

Ce ți-ar plăcea să schimbi la ține?

Sunt pasăre de noapte, așa că nu mă împac bine cu trezitul devreme.  Mi-aș dori să fiu o persoană matinală.

Citeste interviul integral pe www.ciao.ro

Publicat: 06 Mar. 2017, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă