Bird Box 2: Malorie se lanseaza in 2019. In ce luna va avea premiera filmul Sandrei Bullock VIDEO

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:15 Life

Vesti bune pentru fanii filmului care l-au asteptat cu sufletul la gura. Producatorii au decis sa continue povestea eroinei principale, jucata de Sandra Bullock.

Bird Box 2: Malorie se lanseaza in 2019. Filmul „Bird Box/ Orbește”, care a devenit popular pe platforma online Netflix, va avea o continuare, a cărei acțiune va fi concentrată pe Malorie Hayes, unul dintre personajele principale, și care va fi lansată pe 1 octombrie, relatează contactmusic.com.

Anunțul a fost făcut de Josh Malerman, autorul cărții omonime care a stat la baza filmului horror postapocaliptic. El a declarat, într-un interviu pentru publicația Esquire, că a avut ideea de a scrie continuarea după ce a vizionat filmul împreună cu logodnica sa.

Scriitorul i-a dat de înțeles că există câteva aspecte în cadrul poveștii pe care nu le-a abordat, iar ea i-a răspuns sugerându-i să scrie o continuare.

Bird Box 2: Malorie se lanseaza in 2019, pe 1 octombrie


Malerman a sugerat că nu va acoperi toate aspectele rămase necunoscute fanilor. Acesta a afirmat că, deși a fost întrebat de numeroase ori despre destinul copiilor personajului Malorie Hayes, interpretat de Sandra Bullock, el nu a dat un răspuns referitor la ceea ce s-a întâmplat cu ei, deoarece aceasta „nu este povestea lor”.

El consideră că universul „Bird Box” este povestea lui Malorie și că și-a dorit să o cunoască mai bine ca personaj, motiv pentru care a și scris următorul capitol al poveștii.

Filmul „Bird Box/ Orbește„, regizat de daneza Susanne Bier, spune o poveste postapocaliptică. O familie încearcă să se salveze fugind de un monstru care își prinde victimele prin intermediul privirii. O mamă încearcă să își protejeze copiii legându-i la ochi, iar ei își aplică același tratament. Povestea din „Malorie” are loc la opt ani după evenimentele din primul film.

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:15 Life
Pe aceeași temă