Bianca Drăgușanu, umilită la munte de Gabi Bădălău? Blonda și-a luat bagajele și a plecat pe jos

Publicat: 12 dec. 2021, 17:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Mai ceva ca o telenovelă se desfășoară relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! După mai multe certuri și tot atâtea împăcări, celebrul cuplu a schimbat aerul de București cu unul de munte, dar gelozia se pare că e nelipsită din programul lor. Un alt episod conflictual s-ar fi terminat urât pentru Bianca Drăgușanu!

Gabi Bădălău și-a dus iubita, pe Bianca Drăgușanu, într-un weekend la munte. A plătit cazarea într-un hotel de 5 stele ca să o impresioneze. Toate bune și frumoase, însă, la un moment dat, cei doi ar fi început să se certe, discutând destul de aprins chiar și de față cu alte persoane.

În tot scandalul dintre cei doi, motivul principal care a dus la ceartă ar fi fost gelozia. Atât blonda, cât și milionarul nu se dezic de reproșuri, iar relația lor devine tot mai incertă. Și asta pentru că blonda și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu stau mai mult certați.

Și-a cărat singură bagajele

În urma scandalului de la munte, Bădălău s-a hotărât să îi ofere o lecție fostei asistente TV. Bianca Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpădă, relatează click.ro.

Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu nu se poate abține să nu-și facă mici retușuri la nivelul feței. Blonda și-a făcut o nouă intervenție estetică, de data aceasta la nivelul ochilor. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a declarat că este extrem de mulțumită de rezultatul obținut. Cu toții știm că blondina este o mare fană a modificărilor din bisturiu și a celor noninvazive, făcând tot posibilul de a menține imaginea perfectă a unei păpuși.

Ea a optat pentru efectul de ochi de pisică, pe care l-a obținut prin operația de cantopexie.

Publicat: 12 dec. 2021, 17:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă