Bianca Drăgușanu este iar singură? A făcut o noapte albă, pe manele, fără Bădălău

Publicat: 28 Nov. 2021, 11:14 Vedete

Bianca Drăgușanu s-a declarat revoltată de ipostaza în care a pus-o Cătălin Măruță, în emisiunea lui. Ca să uite de aceste momente tensionate, blonda a ieșit la o petrecere însoțită doar de niște prietene, fără iubit. 

Singurul mister care se abate asupra ei este dacă îl mai are iubit pe Gabi Bădălău! Asta pentru că relația, cu suișuri și coborâșuri, este una dintre cele mai discrete. În rest, Bianca e o carte deschisă. Pentru că nu se ferește să spună, pe șleau, ce-i place, ce nu-i place.

Așa s-a întâmplat cu Măruță, nu i-a plăcut, a spus-o. Așa s-a întâmplat cu hainele fake. Nu i-a plăcut povestea, a făcut tot posibilul să o demonteze. Apoi, a ”îngropat” poveștile. Și a trecut la treabă!

Bianca Drăgușanu este iar singură?

La Brasserie este locul pe care vedetele-l calcă des și apăsat. Acolo a apărut Bianca, alături de câteva prietene dintre cele mai bune. Din toate punctele de vedere. Cum au ajuns, printre zeci de ”domni” binevoitori și atenți la tot și la toate, Bianca și fetele ei dragi au început show-ul.

Din repertoriul manele s-a dictat, la un moment dat, pe manele s-a dansat.

Atmosfera s-a încins, veselie mare, distracție pe cinste. Bianca avea să se joace, în același timp, cu telefonul. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

De ce s-a supărat Bianca pe Cătălin Măruță

După ce a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Bianca Drăgușanu a declarat că este dezamăgită de subiectele abordate, numindu-l pe celebrul prezentator ”un om pervers și viclean”.

Bianca Drăgușanu a declarat că nu va mai pune piciorul niciodată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a declarat vedeta.

Unul dintre subiectele care au deranjat-o pe Bianca ar fi fost despre modul în care își câștigă banii. Măruță a întrebat-o dacă deține carte de muncă și din ce face bani.

În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje ale unor hateri.

Am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific (..) Nu i-am înțeles atitudinea. (..) Urât, foarte urât din partea lui”, a adăugat Bianca.
Publicat: 28 Nov. 2021, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă