Cătălin Măruță, întâlnire de taină cu o fostă colegă de emisiune!

Publicat: 13 nov. 2021, 10:08 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Măruță și-a dat întâlnire, într-un local din Capitală, cu o fostă colegă de emisiune, actualmente producător la Antena 1. Paparazzii au fost pe fază și i-au surprins în timp ce discutau destul de intens. 

„Pe unii îi sperie noile începuturi, mie însă îmi plac la nebunie! După 13 ani de televiziune într-o echipă minunată, am luat-o de la capăt cu noi colegi care încet, încet îmi devin și ei prieteni. Mă simt bine aici, pentru că mereu mi s-a spus că am acel ceva, cred că acel factor X se numește…”, asta spunea Ana Vladislav la finalul colaborării cu trustul din Pache Protopopescu. Însă, despărțirea pare să se fi produs în termeni amicali, mai ales dacă ne uităm la modul în care, recent, fostul reporter de la Pro și Cătălin Măruță au fost surprinși.

La restaurant, cu zâmbetul pe buze și discutând destul de intens! Cine știe, poate, chiar despre o nouă colaborare. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Întrebare incomodă pentru Măruță: ”Ai înșelat-o pe Andra?”

Prezentatorul TV de la Pro TV a primit o întrebare absolut neașteptată din partea invitatului său, Jador, atunci când a luat parte la ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, rubrica emisiunii.

Cătălin Măruță i-a adresat întrebări invitatului său, Jador, însă artistul, simțindu-se iritat că trebuie să mănânce bulete de cașcaval cu sos picant, l-a luat la „rost” pe omul de televiziune!

Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

 

Publicat: 13 nov. 2021, 10:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă