Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după ce s-a vehiculat că ar deveni părinți de gemeni!

Publicat: 17 mai 2022, 11:14 Autor: Maria Apostol Vedete

Cel care a făcut anunțul a fost chiar Gabi Bădălău, care a publicat un mesaj pe Instagram în care a lăsat de înțeles că decizia a fost luată împreună și că au lăsat loc unei prietenii între ei.

Relația cu ”turbulențe” dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. Decizia celor doi vine după ce părea că totul va trece la un alt nivel, în urma zvonurilor că blonda ar fi însărcinată.

S-a vorbit inclusiv despre mai multe fertilizări în vitro pe care vedeta le-ar fi făcut în Turcia și pentru care a plătit 100.000 de euro! Așadar, planurile celor doi păreau extrem de serioase.

Înainte de a ajunge în acest punct, amândoi au fost plecați în vacanțe, dar separați. Iar la întoarcere ceva s-a întâmplat. Bianca și Bădălău s-au întâlnit la un restaurant unde au avut iar discuții aprinse.

Bianca Drăgușanu, exclusă de familia lui Bădălău

Iată că la distanță de câteva zile, afaceristul a fost cel care a făcut publică despărțirea.

După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter am decis să rămânem amici. Să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Bădălău pe Instagram. Bianca Drăgușanu nu a comentat momentan pe marginea acestei decizii.

Blonda a fost mereu ”renegată” de familia fostului ei iubit, iar cea mai vehementă a fost mama acestuia. Bianca nu s-a lăsat mai prejos și a lansat și ea atacuri subtile la adresa ei. Unul dintre ele a fost făcut recent, tot printr-un mesaj.

Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo este locul tău, acolo este! Insistă!”. Nu este pentru prima dată când vedeta transmite astfel de mesaje ”cu direcție”. Ea a mai postat pe Instagram un mic filmuleț cu câteva glume și, la un moment dat, a vorbit și de mama soacră. Internauții au crezut că acesta e un atac la soacră, dar Bianca a negat totul.

Publicat: 17 mai 2022, 11:14 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă