Dezvăluiri-bombă! Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată! ”De un an se chinuie să rămână gravidă!”

Publicat: 09 mai 2022, 14:17 Autor: Maria Apostol Vedete

Aflată într-un concediu în Dubai, alături de fetița ei, Bianca Drăgușanu, spun surse media, ar ascunde o sarcină de 10 săptămâni! 

Chiar dacă au o relație cu năbădăi, iar certurile sunt aproape la ordinea zilei, cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău ar ține la secret o veste care le va schimba radical viețile! Potrivit surselor Spynews, celebra blondă ar fi însărcinată! Însă niciunul nu ar vrea să comenteze subiectul. Pentru că sarcina are doar câteva săptămâni.

Ea s-ar fi dat de gol în timpul scandalului de luna trecută. Aunci când a intrat peste Gabi Bădălău și Florin Salam, în timpul unei petreceri cu fete de oraș. Nervoasă că iubitul ei se distrează cu un astfel de anturaj, ar fi început țipe: ”Vouă v-a spus că sunt gravidă?”.

Iată că investigația a mers apoi mai departe, iar aceeași sursă a aflat că Bianca ar fi însărcinată în două luni!

Acuzată că ar fi plătit o mamă surogat

Bianca Drăgușanu a arătat ca pe podium la câteva luni de la prima naștere. Iar acest lucru a dat curs speculațiilor.

În 2016, când a născut-o pe Sofia, au fost multe voci care au susținut că Bianca Drăgușanu ar fi plătit de fapt o mamă surogat. Și asta pentru că nimeni nu i-a văzut burtica de gravidă. Ea a pus capăt zvonurilor după ce în emisiunea lui Dan Capatos și-a arătat cicatricea care i-a rămas în urma operației de cezariană.
Ulterior, ea a recunoscut că și-a făcut tratament corporale la scurt timp după naștere.

În momentul în care Sofia a venit pe lume a fost o nebunie națională! Toată lumea zicea că am avut o sarcină fake. Și că am avut  o mamă surogat. Am avut ambiție după sarcină să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie (…) Mi-am făcut drenaj limfatic la o săptămână după naștere. Toată lumea se aștepta să stau în casă, să îmi fie rău ș să mă îndop!”, a mărturisit Bianca.

Publicat: 09 mai 2022, 14:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă