Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi au ajuns la cuțite! ”Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa este prostituată”

Publicat: 27 Dec. 2021, 11:33 Vedete

Deși păreau prietene, Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a acuzat-o că i-a spart contul de Instagram. 

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce Iulia Sălăgean a acuzat-o că i-ar fi spart pagina de Instagram. Din nou! Blonda susține că o va da în judecată pe fosta soție a lui Bodi pentru aceste afirmații.

Ea precizează că aceasta va trebui să-i plătească daune pentru că a denigrat-o în mod public. A mai spus că și-a contactat inclusiv avocatul pentru a demara un proces împotriva rivalei. Bianca Drăgușanu a precizat că va avea grijă ca Iulia Sălăgean să nu mai spună altădată astfel de cuvinte despre ea.

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei e făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a mai spus Bianca Drăgușanu, a spus Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Adevărul din spatele pretinsei lor ”prietenii”

În vara acestui an cele două pozau în prietene, însă mulți au spus că totul este doar pentru aparențe.

Ulterior, pretinsa lor amiciție s-a rupt, iar Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri despre Bianca Drăgușanu.

Cea dintâi a povestit, în detaliu, cum s-au cunoscut. A ținut să menționeze că nu ea a fost cea care a ținut morțiș să se vadă, ci mama fiicei lui Victor Slav. Ba mai mult, Iulia Sălăgean chiar ar fi simțit niște presini în acest sens.

Ea și-a dorit foarte mult să mă cunoască și a insista foarte mult. O perioadă lungă de timp a insistat să mă cunoască sau să ne pună cel puțin la aceeași masă pe mine și pe Alex, să vadă dacă sunt gesturi, priviri”, a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Publicat: 27 Dec. 2021, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă