Alex Bodi a recunoscut! Ce s-a întâmplat în ziua în care Bianca Drăgușanu a declarat că ar fi fost hărțuită de fostul soț în public: ”Nu mai există cale de împăcare”

Publicat: 28 May. 2021, 14:56 Vedete

În urmă cu câteva zile, paparazzi Cancan au dezvăluit o imagine în timp de Alex Bodi ar fi agresat-o în public pe Bianca Drăgușanu, fosta sa soție. Ce a declarat acum bărbatul din Mediaș despre imaginile care au apărut în spațiul public.

Alex Bodi a mărturisit ce s-a întâmplat în ziua în care s-a scris că ar fi hărțuit-o pe Bianca Drăgușanu în spațiul public, când a tras de portiera mașinii blondinei. Bărbatul din Mediaș a început să își facă apariția în locurile pe care și Bianca Drăgușanu le frecventează.

„Da, recunosc, am fost la salon atunci. Însă, eu am alergat după ea pentru că nu am vrut să o las să conducă plânsă și agitată. Nu este adevărat ce s-a spus, că aș fi hărțuit-o! Noi am mai vorbit, zilele acestea, ne-am și văzut însă, între noi, nu mai există cale de împăcare. Ea are relația ei, eu sunt cu viața mea”, a spus Alex Bodi, pentru Playtech.ro.

Întâlnire neașteptată: Alex Bodi, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, în public

Tensiuni, scântei și discuții pe care nu mulți le-au înțeles! A avut loc o întâlnire absolut neașteptată în public, la un restaurant celebru din zona de nord a Capitalei, între frumoasa Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, fostul ei soț, dar și Gabi Bădălău, actualul partener de viață. Se anunță o ”încăierare” în media? Discuția dintre cei trei este incredibilă și nici gesturile nu sunt departe de acest lucru!

CANCAN a arătat în exclusivitate o întâlnire de gradul zero între cei trei, dar și discuțiile halucinante. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu, luau liniștiți prânzul la un restaurant din Herăstrău când, deodată, s-au ”trezit” cu Alex Bodi în fața lor, după ce în urmă cu ceva timp bărbatul a fost zărit în timp ce trăgea de portiera mașinii Biancăi.

Conform surselor, Gabi Bădălău chiar l-ar fi invitat să rămână și el la masă, alături de cei doi, pentru ca Bianca și Alex să își rezolve problemele, însă reacția a fost neașteptată: „Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi.

Alex Bodi a reacționat: „Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete?”.

Sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 28 May. 2021, 14:56 Vedete
Pe aceeași temă