Bianca Drăgușanu și-a luat prin surprindere fanii! Ce anunț important a făcut blondina

Publicat: 22 Feb. 2020, 11:02 Vedete

Bianca Drăgușanu a trecut recent printr-o operație destul de grea, din cauza unor probleme de sănătate. DIn fericire blondina și-a evenit spectaculos și a apărut în fața admiratorilor săi cu o veste neașteptată!

Bianca Drăgușanu a demonstrat că este o femeie puternică, mai ales după ce a reușit să depășeasc momentele grele din viața sa. Acum pare că totul merge ca pe roate atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Bianca Drăguşanu se iubeşte cu Alex Bodi, chiar dacă nu au avut parte numai de momente fericite.

După mai multe despărţiri şi împăcări, Bianca Drăguşanu a declarat că în curând le va da fanilor o veste foarte mare.

„Pe 6 martie, peste două săptămâni este ziua mea, o să aibă loc într+un club din Bucureşti. Acolo am să vă dau o veste foarte importantă despre mine. E ceva foarte frumos”, a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi

Celebra blondină chiar a rămas cu gura căscată în momentul în care Alex Bodi s-a pus în genunchi în fața ei și a cerut-o, din nou, de soție. Evident, întregul moment a și fost filmat și urcat pe rețelele de socializare.

În vara anului trecut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil. Chiar dacă au avut o perioadă nu atât de bună și anunțaseră în presă că ar dori să divorțeze, au reușit să readucă relația pe un făgaș natural și normal.

„Nu am mai făcut asta niciodată, chiar niciodată. Uite așa îți spun: dacă vrei să fii soția mea…”, spune Alex Bodi.

„Ai înnebunit? Serios, că nu știu ce să zic. Dar e normal?”, spune Bianca Drăgușanu.

„Vrei să fii soția mea sau nu?”, a spus Alex Bodi imediat.

„Când?”, întreabă ea.

„Pentru totdeauna”, a conchis el.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate

„Am suportat câteva operaţii, de data aceasta din punct de vedere al sănătăţii, nu estetic. Am fost în convalescenţă şi 12 zile am făcut perfuzii. Dar eu nu mi-au pus branula pe Instagram ca altele, pentru a cere compasiunea oamenilor. Lupt şi sunt bine, am ştiut să trec peste pentru că sunt puternică. 

Am făcut 12 zile de perfuzii şi antibiotic, doctorul meu trebuind să mă ţină sub observaţie. Sunt şi eu om. Şi eu sufăr, şi eu chinui, şi eu plâng, şi eu am fost internată, şi eu am avut branula în mână, doar că nu am arătat-o pe Instagram. Sunt bine acum”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Publicat: 22 Feb. 2020, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă