Bianca Drăgușanu, oprită de Poliție! A fost testată pentru droguri și a primit o amendă usturătoare

Publicat: 07 nov. 2023, 16:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Bianca Drăgușanu a fost oprită astăzi, 7 noiembrie, în trafic, de către oamenii legii. Vedeta a primit o amendă usturătoare și a fost testată cu aparatul pentru droguri. Acum, a oferit primele declarații după incident.

Bianca Drăgușanu a fost oprită, în trafic, de polițiști. Asta după ce diva a încălcat niște reguli de circulație. Aflată în Pipera, iubita lui Gabi Bădălău ar fi virat la stânga pe linie continuă. Motiv pentru care oamenii legii au amendat-o cu 1.305 lei și a primit și 6 puncte de penalizare.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de Poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun… Am fost oprită de Poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ulterior, oamenii legii au testat-o pe Bianca Drăgușanu cu aparatul pentru droguri. În urma testării cu aparatul din dotare nu a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Iar vedeta a publicat dovada pe contul ei de Instagram.

”Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată.(…) Această campanie antodrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.

Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar cocaina, cannabis, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu, testată cu aparatul pentru droguri (sursa FOTO: Instagram)

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Dorian Popa

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan. Și-a cerut scuze public, asta după ce a recunoscut că a consumat canabis. Dar, spune el, acest lucru s-ar fi întâmplat cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști. Deși știa că rezultatul la Drugtest poate ieși pozitiv chiar și după mai mult timp, Dorian Popa s-a urcat la volan.

Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că a făcut o greșeală enormă. De obicei, el apela la ajutorul șoferului său, dar în seara respectivă n-a mai ținut cont de situația în care se afla și a preferat să urce el la volan. Artistul spune că a fost copleșit de problemele din ultima perioadă și simțea nevoia să se relaxeze.

Bianca Drăgușanu a ținut să-i transmită un mesaj lui Dorian Popa: „Îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare pentru că, din câte știm cu toții, este un băiat a muncit foarte mult pentru tot ce are. Nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri. Fecare om mai greșește”.

SURSA FOTO: Instagram

 

Publicat: 07 nov. 2023, 16:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă