Bianca Drăgușanu, însărcinată pentru a doua oară? Gestul care a trădat-o pe iubita lui Gabi Bădălău

Publicat: 11 mai 2023, 13:34 Autor: Camelia Vedete

Bianca Drăgușanu a ieșit împreună cu Gabi Bădălău în oraș. Cei doi au luat masa, iar gestul făcut de blondină ar trăda o sarcină.

Paparazzii CANCAN.RO au surprins imagini inclusiv în momentul în care prezentatoarea și iubitul său au părăsit locația. Atunci, Bianca a făcut un gest care poate lăsa loc de interpretări!

Bianca Drăgușanu, însărcinată pentru a doua oară?

Cu Gabi Bădălău care o pupa pe frunte și o ținea destul de aproape de el, Bianca Drăgușanu și-a mângâiat, de multe ori, burta. E posibil ca mâncarea servită s-o fi făcut-o pe divă să-și mângâie pântecul, însă există și posibilitatea ca aceasta să fie chiar însărcinată!

E cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu își dorește să mai aducă pe lume încă un copil. Ea deja are o fiică din căsătoria cu Victor Slav, pe Sofia, însă prezentatoarea vrea să aibă din nou un bebeluș de care să stea nedezlipită.

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express

Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express alături de sora ei, Oana. Blondina a dezvăluit câți bani a primit pentru a participa la show-ul de la Antena 1.

Bianca Drăgușanu nu a rezistat prea mult la Asia Express și a venit acasă după doar două săptămâni. Vedeta nu și-a dorit premiul cel mare, ci a vrut să bifeze această experiență. În prezent, ea nu mai dorește să participe niciodată la un astfel de show și a mărturisit câți bani a primit de la Antena 1 pentru a veni la emisiune.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.RO.

Mai mult, Bianca nu mai vrea să audă de niciun reality show și spune că nu ar mai accepta niciun proiect de acest gen indiferent de suma care i se oferă.

„Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un million de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a completat aceasta.

Publicat: 11 mai 2023, 13:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă