Bianca Drăgușanu, criticată la ”extrem” de Alex Bodi, după ce s-au despărțit: „Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia”

Publicat: 07 Sep. 2020, 11:33 Vedete

În urmă cu câteva zile, relația Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi s-a destrămat, iar anunțul a fost făcut chiar de afacerist.

Ulterior, mai multe persoane i-au comentat pe rețelele de socializare, acolo unde afaceristul Alex Bodi a și răspuns la o parte dintre acestea. Și Bianca a transmis un mesaj: “Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, arată Impact.ro.

Alex Bodi a criticat-o pe fosta sa parteneră: „Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia”

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, i-a scris cineva. Alex Bodi a răspuns: „Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, i-a scris fanul. Alex Bodi nu a lăsat ”garda jos” și a comentat: „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”.

Mesajul Biancăi Drăgușanu, după ce ea și Alex Bodi s-au despărțit

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”,a adăugat vedeta.

Publicat: 07 Sep. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă