Bianca Drăgușanu a pus ”tunurile” pe Cătălin Măruță: ”E un om pervers și viclean”

Publicat: 23 nov. 2021, 12:15 Autor: Maria Apostol General

După ce a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Bianca Drăgușanu a declarat că este dezamăgită de subiectele abordate, numindu-l pe celebrul prezentator ”un om pervers și viclean”.

Bianca Drăgușanu a declarat că nu va mai pune piciorul niciodată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu, despre Măruță: ”Te încolțește doar ca să facă rating”

Unul dintre subiectele care au deranjat-o pe Bianca ar fi fost despre modul în care își câștigă banii. Măruță a întrebat-o dacă deține carte de muncă și din ce face bani.

În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje ale unor hateri.

Am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific (..) Nu i-am înțeles atitudinea. (..) Urât, foarte urât din partea lui”, a adăugat Bianca.

Măruță și-a câștigat mulți dușmani în showbiz

Bianca Drăgușanu nu este singura vedetă care intră în conflict cu Cătălin Măruță. Mai întâi au fost Alex Velea și Antonia, iar apoi Alexandra Stan s-a arătat deranjată de atitudinea prezentatorului.

Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare. Pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic. Eu nu l-am deranjat pe el cu nimic…a fost o chestie, așa….Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV… Și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte.

A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an. Iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii. Iar oamenii m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Publicat: 23 nov. 2021, 12:15 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă