Bianca Drăgușanu a petrecut de ziua ei pe manele și cu cele mai bune prietene!

Publicat: 07 mart. 2022, 13:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Ziua Biancăi Drăgușanu nu putea trece fără o petrecere grandioasă, la care a fost prezent inclusiv iubitul ei, Gabi Bădălău, dar și cele mai bune prietene. 

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe data de 6 martie. Vedeta a organizat o petrecere memorabilă la care și-a invitat cele mai bune prietene ca să sărbătorească.

Îmbrăcată cu o rochie albă, impecabilă, cu un decupaj amețitor, peste care a pus o blană, Bianca Drăgușanu a pășit încrezătoare în locația de pe Bulevardul Magheru. A venit de mână cu fiica ei, fiind urmată de mama sa și de un bărbat mai în vârstă.

A fost un adevărat „pelerinaj” în fața localului. Căci invitații s-au „înarmat” cu voie bună, iar invitatele s-au dichisit pentru o petrecere pe cinste. La care era așteptat să cânte și Tzancă Uraganu.

Ce invitați a avut Bianca Drăgușanu la petrecerea de ziua ei

La petrecere și-a făcut apariția și Gabi Bădălău, organizatorul. Partenerul Biancăi a ales să evite intrarea principală. Luând-o prin terasă, pentru a „scăpa” de ochii curioși. Paparazzi l-au surprins îmbrăcat extrem de elegant, pregătit să fie alături de Bianca Drăgușanu în această zi importantă.

Și invitatele s-au pregătit „regește” pentru petrecere! Atât Vica Blochina, cât și Simona Chițac, dar și Alice Constantinică, alias ”Crețofolina”, ”fosta” lui Codrin Ștefănescu – ”Fester”, au îmbrăcat haine de firmă. Dar s-au „înarmat” și cu zâmbete și buchete cu flori, gata de distracție. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, discuție aprinsă cu Gabi Bădălău

Celebrul cuplu a fost surprins săptămâna trecută la un restaurant, unde au luat cina. Dar, se pare, și pentru a clarifica ceva ce a provocat tensiune în cuplu. După ce au mâncat, au început să dezbată cele mai „arzătoare” subiecte care îi ținea încordați în ultima perioadă.

În tot acest timp, afară, șoferul lui Gabi Bădălău și-a făcut de treabă. Așa că a început să-i curețe mașina. Și, cum ordinul se execută, nu se discută, imediat a terminat treaba. A scuturat preșurile și s-a asigurat că totul este așa cum îi place șefului. Nu a mai durat mult timp și celebrul cuplu a părăsit localul. Tensiunea tot se simțea în aer!

Bianca a ieșit prima, destul  de încordată însă. Câțiva pași în spate, Gabi Bădălău. Nici el nu era prea vesel. Pesemne că discuțiile au „escaladat”, iar nervii și-au făcut imediat apariția. Ea părea de neclintit, însă fiul fostului ministru al Economiei nu s-a lăsat. A apelat la toate „armele” din dotare și a fîcut-o să se liniștească până la urmă.

Publicat: 07 mart. 2022, 13:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă