Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul despărțirii de Bădălău: ”Nu am timp să pierd în fiecare noapte…”

Publicat: 18 mai 2022, 09:32 Autor: Maria Apostol Vedete

Surprinzător sau nu pentru unii, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio după o relație de doi ani, presărată cu multe scandaluri, dar și momente de neuitat, după cum recunoaște chiar blonda. Ea a fost cea care a dezvăluit și motivul rupturii.

Bădălău a fost cel care, în urmă cu două zile, a anunțat pe Instagram că relația lui cu Bianca s-a încheiat și, ce să vezi, au rămas și prieteni. Greu de crezut, după ultimele episoade care s-au consumat între ei (Citește mai multe detalii AICI).

După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter am decis să rămânem amici. Să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris acesta pe contul lui de Instagram.

Bianca Drăgușanu: ”Altora le plac petrecerile și combinațiile”

Lăsând să se înțeleagă faptul că decizia i-ar fi aparținut, Bianca Drăgușanu vine și susține contrariul.

A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a declarat aceasta pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii găsiți AICI.

Renegată de familia lui Bădălău

Blonda a fost mereu ”renegată” de familia fostului ei iubit, iar cea mai vehementă a fost mama acestuia. Bianca nu s-a lăsat mai prejos și a lansat și ea atacuri subtile la adresa ei. Unul dintre ele a fost făcut recent, tot printr-un mesaj.

Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo este locul tău, acolo este! Insistă!”. Nu este pentru prima dată când vedeta transmite astfel de mesaje ”cu direcție”. Ea a mai postat pe Instagram un mic filmuleț cu câteva glume și, la un moment dat, a vorbit și de mama soacră. Internauții au crezut că acesta e un atac la soacră, dar Bianca a negat totul.

Publicat: 18 mai 2022, 09:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă