Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei! De ce a luat această decizie fosta parteneră a lui Alex Bodi

Publicat: 21 Feb. 2021, 14:09 Vedete

Frumoasa Bianca Drăgușanu a luat decizia de a da în judecată Poliția Capitalei. În exclusivitate pentru Antena 3, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi a mărturisit de ce a făcut acest lucru.

Bianca Drăgușanu a luat decizia de a da Poliția Capitalei în judecată. Ea a fost amendată la petrecerea VIP-urilor din Parcul Herăstrău, unde au fost prezenți mai mulți artiști din România, precum Antonia, Alex Velea și Puya. Vedeta susține faptul că amenda ar fi una abuzivă, arată Antena 3.

”Am fost amendată cu maxim posibil, în contextul în care eu nu am fost nici măcar legitmată şi nici măcar nu am fost acolo. Pe mine nu m-a oprit nimeni, nu am văzut Poliţia. Nu m-a legitimat nimeni şi nu am încălcat legea ca să fiu amendată cu maxim cât se poate da amenda, cu 5.000 de lei.

Bianca Drăgușanu: ”Eu am primit la o săptămână amenda prin Poştă, ceea ce mi se pare abuz”

Eu eram acasă la ora 23.00, iar datorită faptului că am făcut nişte postări pe Instagram, mi-au dat amendă pentru ce am postat pe Instagram. Eu am părăsit localul în momentul în care s-a făcut ora 22:30, ceva de genul acesta. Poliţia ştiu că a venit la 23:00, eu nu mai eram acolo. Nu m-a legitmat nimeni, repet. Nu am văzut Poliţie, nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Dacă aş fi fost acolo, probabil aş fi fost legitimată şi amendată pe loc, aşa cum s-a întâmplat cu restul persoanelor pe care le-au găsit acolo.

Eu am primit la o săptămână amenda prin Poştă, ceea ce mi se pare abuz. Videoclipurile au fost postate în momentul în care eu am ajuns acasă. Unul dintre el a fost postat la 23:32, iar celălalt la ora 01:00.

Din ceea ce am văzut eu şi imaginile pe care le-a filmat presa cu Poliţia, la ora 01:00 era deja mare balamuc şi toată lumea amenda pe toată lumea. Eu la ora 01:00 eram acasă şi postam. Oricum, petrecere fusese întreruptă de la ora 23:00. Eu la ora 23:00 postam de acasă, la ora 01:00 postam de acasă şi datorită faptul că am fostat pe Instagram aceste filmuleţe, ca şi când aş fi fost acolo, repet, petrecerea fiind spartă deja de la ora 23:00, mi-au trimis o amendă acasă, ceea ce mi se pare aberant şi abuziv”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena 3.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 21 Feb. 2021, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă