Betty Salam a recunoscut că îi plac femeile! Întrebată dacă a făcut amor cu una: „Nu mă ascund. N-a fost una singură”

Publicat: 05 sept. 2022, 12:27 Autor: Camelia Vedete

Betty Salam a recunoscut că îi plac femeile! Betty Salam a dat cărțile pe față într-un podcast. Fiica lui Florin Salam a recunoscut că este atrasă de femei. Ea a spus și dacă a făcut amor cu o reprezentantă a sexului frumos.

Betty Salam a vorbit despre căsnicia ei cu Cătălin Vișănescu, în cel mai recent podcast la care a fost invitată. Mai mult a spus și despre preferințele ei sexuale. Fiica celebrului Florin Salam a recunoscut și și-a asumat că îi plac și femeile și a răspuns la mai multe întrebări puse de Oana Radu pe această temă.

Betty Salam a recunoscut că-i plac femeile

Betty a împlinit recent 22 de ani, vârstă la care pare să fi devenit foarte încrezătoare în sine și la care a decis să fie cât mai sinceră cu publicul ei. De aceea, când Oana Radu a întrebat-o dacă este atrasă și de femei, Betty a răspuns afirmativ și a menționat că i-au plăcut mai multe până acum.

„Da îmi plac și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac.”, a spus Betty Salam, în cadrul podcast-ului Detectorul de Minciuni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty (@bettyblue.official)

Betty Salam a făcut amor cu o femeie?!

Betty Salam a recunoscut că îi plac femeile. Curioasă din fire, Oana Radu avrut să afle dacă fiica lui Florin Salam a trecut și la fapte în acest sens. Răspunsul cântăreței a fost evaziv. Ea s spus că nu vrea „să supere pe nimeni” și că realizează că este vorba despre o chestiune care va fi judecată de mulți oameni.

„La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea, decât plăcerea mea. Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine. Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, îmi place să mă distrez, îmi place să-mi asum, îmi place să fiu eu.”, a spus Betty Salam.

Publicat: 05 sept. 2022, 12:27 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă