Bentley a lansat primul SUV din istorie! Cum arata bijuteria care costa cat doua Range Rover-uri si este cel mai luxos 4X4 din lume

Publicat: 07 mart. 2018, 11:37 Autor: D. C. News 3

Bentayga poate ajunge la 100 km/h in doar 4,1 secunde, iar viteza maxima e de 300 km/h.

Noul Bentley 4×4 costa 160.000 de dolari si in 2015 reprezenta topul pietei de 4×4. Producatorii promit ca bolidul atinge 100 km/h in doar 4,1 secunde. Bentayga se numeste varianta 4×4 a brandului britanic celebru pentru masinile de lux. Bentley a lansat primul SUV din istorie! Cum arata bijuteria si cat costa?

Cu toate ca e o masina sport, modelul 4×4 imbina confortul, luxul, puterea, utilitatea intr-una dintre cele mai exclusiviste masini sport din lume. Autovehiculul si-a rezervat intr-o oarecare masura dreptul de a-si selecta clientela si asta datorita pretului sau. Bentayga costa cat doua Range Rover-uri.

Bentley face parte din grupul gigantic Volkswagen, insa pentru brandul de renume s-a purtat o adevarata lupta intre Volkswagen si BMW. Lansarea modelului 4×4 de la Bentley a venit la scurt timp dupa ce Rolls-Royce si-a lansat pe viata decapotabila Dawn, considerata cea mai sexy masina construita vreodata.

bentley a lansat primul SUV

Bentley a lansat primul SUV din istorie! Cum arata bijuteria si cat costa?

Pretul acesteia e de 250.000 de lire. Bentayga are un motor de 6 litri W12 TSI cu 600 de cai putere, echivalentul a 6 Ford Fiesta – conectat la o cutie de viteze cu 8 trepte si tractiune integrala. Masina atinge 100 de kilometri la ora in doar 4,1 secunde si poate ajunge pana la 300 de km/h.

Cu toate ca e o masina foarte puternica consumul mediu e de 22mpg, iar emisia de CO2 de 292 g/km, noteaza Daily Mail.

bentley a lansat primul SUV„Pentru mai mult confort, parti din portbagaj pot fi scoase si utilizare ca scaune”, a declarat unul dintre reprezentantii Bentley. Masina are pilot automat si asistenta rutiera astfel incat sa pastreze distanta fata de autovehiculul din fata.

De asemenea masina 4×4 este dotata cu control pentru asistenta la coborare astfel incat sa aiba o stabilitate mai buna.

Mai multe informatii despre masina AICI!

Publicat: 07 mart. 2018, 11:37 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă