Bebelusul care a avut 7 kg la nastere a devenit cel mai inalt copil din lume! Cum arata la 8 ani. E cat Ghita Muresan VIDEO

Publicat: 14 Feb. 2018, 15:25 Parenting

Indianul are la 8 ani inaltimea de 1,98m si este cel mai inalt copii dintre vecinii sai.

Bebelusul care a avut 7 kg la nastere a devenit cel mai inalt copil din lume! Karan Singh din Meerut, India, ar putea fi cel mai inalt baiat de 8 ani din lume. Cu toate ca nu s-a facut o masuratoare oficiala pentru ca baiatul sa intre in Cartea Recordurilor, inaltimea sa de 1,98 m e de-a dreptul impresionanta.

Karan provine dintr-o familie in care membrii sunt foarte inalti. Mama lui, Shweatlana, are 2,18 m. „Imi place ca sunt cel mai inalt dintre toti. Si mama este inalta. Vreau sa-mi fac parintii mandri”, a spus baiatul.

Din cauza inaltimii sale baiatul nu reuseste sa-si gaseasca in comert haine pe masura asa ca si le face pe comanda.

Bebelusul care a avut 7 kg la nastere a devenit cel mai inalt copil din lume!

cel mai inalt baiat din lume„Karan a fost primul meu nascut. Cand l-am adus pe lume avea 7 kg, nici macar nu incapea pe cantar. A ramas cu picioarele pe dinafara in cele din urma. A aparut peste tot la stiri, peste tot in presa, chiar si in cea internationala. Atunci a obtinut recordul pentru cel mai mare bebelus”, a povestit mama lui Karan.

cel mai inalt baiat din lumeShweatlana a fost incurajata sa joace basket, iar acum fiul ei vrea sa-i calce pe urme. „Vreau ca fiul meu sa studieze, sa devina doctor si sa joace basket. Vreau sa-si faca un nume in lume si sa ne faca mandri de el.

Eu si fiul meu nu avem nicio problema de sanatate sau alte dificultati. Cred ca Karan ma va intrece in inaltime”, a marturisit mama.

Publicat: 14 Feb. 2018, 15:25 Parenting
Pe aceeași temă