Bebe Cotimanis vorbeste pentru prima data despre plecarea de la Romanii au Talent! Adevaratul motiv pentru care nu mai e in juriu! „Fetiţa a început să plângă, m-a rupt!”

Publicat: 19 Nov. 2018, 13:33 News 3

Toata lumea s-a intrebat de ce Bebe Cotimanis a fost inlocuit de Pro TV din juriul Romanii au Talent, dar se pare ca decizia a fost a actorului.

Bebe Cotimanis primele declaratii despre plecarea de la Romanii au Talent! Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent“ a fost înlocuit de actorul Florin Călinescu dupa doar un singur sezon.

Actorul a povestit, într-un interviu pentru tabloidul Libertatea, că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o „păţanie uşor nefericită“.

În calitate de membru al juriului a fost pus să aleagă între doi concurenţi, iar actorul a decis ca o fetiţă, Nicoleta Iancu, să nu meargă mai departe în show. În acel moment, fetiţa a început să plângă şi i-a spus că nu îl va ierta niciodată, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor. „A avut legătură cu plecarea mea“, spune artistul.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Nov. 2018, 13:33 News 3
Pe aceeași temă