Irina Loghin pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Artista este într-o formă de invidiat la 84 de ani. Acest lucru este posibil pentru că, spune celebra cântăreaţă nu se abate de la câteva reguli foarte importante. Mai mult, interpreta de muzică populară le-a dezvăluit celor care o urmăresc ce băutură consumă în fiecare zi pentru a se feri de boli.
Irina Loghin, o figură emblematică în lumea muzicii populare românești, continuă să strălucească la vârsta de 84 de ani. Cântăreaţa mărturiseşte că face zilnic mişcare, iar acesta este primul pas spre o siluetă armonioasă.
Mai mult, cântăreaţa le recomandă tuturor doamnelor care vor să se mențină în formă și sănătoase să nu uite să facă sport măcar câteva minute pe zi.
„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a mărturisit Irina Loghin, potrivit click.
Îndrăgita interpretă este adepta tratamentelor naturiste. În fiecare dimineață bea un ceai de cătină, care o ajută să se mențină mult mai tânără, dar în primul rând o fereşte de boli.
„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a dezvăluit Irina Loghin.
„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.
Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă.
Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.
Sursă foto: social media