Batranica si-a lasat papucii la usa unei benzinarii. Motivul pentru care s-a descaltat desi era ger afara!

Publicat: 18 Jan. 2018, 18:36 Viral

O serie de imagini in care o batrana se afla fara papuci, pe podeaua rece a unei benzinarii, s-a viralizat azi pe Facebook.

Batranica si-a lasat papucii la usa unei benzinarii dintr-un motiv pe care multi nu il vor intelege. Femeia a intrat in magazinul unei statii PECO din Cahul, Republica Moldova. Pentru ca a vazut ca e curat si se temea sa nu murdareasca, aceasta si-a lasat papucii la usa.

Asa cum face orice om cand intra in propria sa casa. Imaginile acestea s-au viralizat si comentariile oamenilor au inceput sa curga.

Unii oameni sustin ca femeia a facut-o din bun simt, din proprie initiativa. Aceasta nu a fost obligata de nici un angajat al locatiei sa isi lase galosii la usile automate.

Batranica si-a lasat papucii la usa unei benzinarii

Batranica si-a lasat papucii la usa unei benzinarii„Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educație”, „Are educația care foarte mult le lipsește oamenilor din ziua de azi”, „Respect, dar chiar nu era nevoie să se descalțe”, „Acest gest arată prezentului câtă educație și respect au avut oamenii din trecut și continuă să aibă. Bravo și respect bătrânicăi”, „Sărmana de ea! Dar este de mare respect”, au comentat mai mulți internauți.

Batranica si-a lasat papucii la usa unei benzinarii

Aceste imagini au strans peste 500 de distribuiri si aprecieri.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 18 Jan. 2018, 18:36 Viral
Pe aceeași temă