Batrana asta are 75 de ani si este culturista! Cum se antreneaza la varsta ei care este secretul datorita caruia a ajuns sa arate asa

Publicat: 13 Aug. 2018, 15:14 Life

Bunicuta asta sigur nu arata asa cum esti obisnuit pentru o femeie de varsta ei! Stai sa o vezi in sala de fitness.

Batrana asta are 75 de ani si este culturista! Cum se antreneaza la varsta ei.  Janice Lorraine are 75 de ani si a uimit pe toata lumea cu corpul ei la varsta asta. S-a pensionat din cariera de psiholog si s-a apucat de culturism.

A inceput sa traga de fiare si sa se apuce de body-building la varsta de 55 de ani iar acum a ajuns sa aiba 23 de medalii castigate. A vrut sa faca sport ca sa scape definitv de imbatranire pentru ca se temenea ca va ajunge urata si cu un corp care o va dezavantaja. Acum se antreneaza de 6 ori pe zi si are un regim alimentar extrem de strict. Batrana din Australia nu are planuri de “pensionare” si deja a anuntat ca va concura cel putin pentru inca 2 ani, mai exact pana la varsta de 77 de ani.

“Scopul meu este sa arat ca se poate si sa incurajez femei de orice varsta sa traiasca viata pe care si-o doresc si sa nu fie trase inapoi de stereotipuri si de asteptarile altora”, a povestit Janice. Ea a mai declarat ca decizia de a se apuca de sport a luat-o acum 20 de ani dupa ce a vazut pe strada o batrana care abia putea merge singura. Atunci si-a promis ca ea nu va ajunge niciodata asa.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Aug. 2018, 15:14 Life
Pe aceeași temă