Bătaie la Asia Express, între concurenți! Momente de groază care nu au fost difuzate pe TV

Publicat: 19 feb. 2020, 12:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Bătaie la Asia Express, între concurenți! La nici o săptămână de când a început difuzarea reality show-ului, au început să iasă la iveală și mărturii privind momente extrem de tensionate care nu au fost arătate încă telespectatorilor. 

Lia Bugnar și Maria Buză au fost invitate ieri noapte în emisiunea lui Dan Capatos, de pe Antena 1, acolo unde au explicat cât de mult le-a încercat limitele experiența Asia Express. Printre altele, poate fără să vrea, Lia Bugnar a relatat și un episod violent care a avut loc în timpul filmărilor, devenind ”victima” unui alt concurent nervos. Este vorba despre Speak, însă  actrița s-a ferit să-i dea numele.

Bătaie la Asia Express! ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent. Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e.

Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut. Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea„, a declarat Lia în cadrul emisiunii.

Speak și Ștefania sunt doi dintre concurenții cu șanse reale la câștigarea marelui premiu de 30.000 de euro. În cel mai nou episod Asia Express, cei doi au obținut imunitate după ce au ajuns la punctul de control.

Primele două echipe eliminate de la Asia Express

Emisiunea Asia Express este difuzată pe micile ecrane în România începând cu luna februarie. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerăbdători să își vadă favoriții porniți în aventura din sezonul 3.
Lacrimi, adrenalină și tensiune la maximum – toate înglobează trăirile concurenților care participă la ”Asia Express”, cel mai dur reality-show din România. Printre ei sunt Alex Velea și Mario Fresh. La fel ca adversarii lor, cântăreții fac față cu greu condițiilor întâlnite pe meleagurile străine, însă cei doi încearcă să își depășească limitele.

Acum, pentru marele premiu de 30.000 de euro se vor bate echipele rămase în concurs, și anume chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu. Rămâne să vedem, la final, care echipă este cea mai rezistentă.

 

Publicat: 19 feb. 2020, 12:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă