Bataie intr-o scoala din Satu Mare. Doua eleve si-au impartit palme si au aruncat cu scaune in clasa. Incidentul a fost filmat VIDEO

Publicat: 22 mart. 2018, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Imagini socante intr-o scoala din Satu Mare, Romania. Doua eleve au fost filmate de colegi in timp ce se bateau.

Bataie intr-o scoala din Satu Mare. Incidentul a avut loc chiar in sala de clasa. De fata au fost colegii celor doua care au filmat incidentul. Nimeni nu a intervenit sa desparta cele doua fete. Altercatia a fost anuntata si conducerii, dar si politiei. Inspectoratul Scolar a fost si el informat.

In clipul video, cele doua fete sunt filmate in timp ce se cearta. Cele doua se ameninta si una din ele o atinge pe cealalta. „Ia mana de pe mine”, spune prima fata. In scurt timp, cearta escaladeaza intr-o bataie cu scaune si banci. In tot acest timp, colegii filmau.

Bataie intr-o scoala din Satu Mare


Scandalul a continuat apoi in afara unitatii de invatamant. Elevii au facut cerc in jurul celor doua fete. Le incurajau sa se bata mai tare: „Rupe! Da cu pumnu, ma”, striga spectatorii la eveniment. Bataia a avut loc in Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din municipiul Carei.

Bataie intr-o scoala din Satu MareConform presasm.ro, cele doua fete s-au mai bautut inainte. Incidentul acesta a avut loc marti, iar cele doua s-ar mai fi batut si luni, in jurul orelor 15.00. Prima altercatie a avut loc la barul de vizavi de scoala. Cele doua batause au fost incurajate de baieti sa se bata.

Bataie intr-o scoala din Satu MareIntregul conflict a fost aplanat de niste fete. Acestea au interventi pentru ca elevele sa nu se mai bata. Politia a deschis acum o ancheta pentru a stabili cauza scandalului. Ramane de vazut ce pedepse vor primi cele doua din partea unitatii in care invata.

Publicat: 22 mart. 2018, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă