Andrei Gheorghe a luat bani de la Gigi Becali! Ce a facut prezentatorul tv cu acea suma IMPRESIONANTA! Dezvaluiri

Publicat: 21 mart. 2018, 18:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Prezentatorul tv a incetat din viata la varsta de 56 de ani, in urma unor probleme de sanatate.

Andrei Gheorghe a luat bani de la Gigi Becali! Se intampla in urma cu cativa ani, in timpul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezenta alaturi de Nuami Dinescu. Marturisirile au fost facute de actrita care isi aduce aminte episodul de parca s-a intamplat ieri. Actrita a marturisit ce s-a intamplat.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost invitat in cadrul emisiunii lui Teo care atunci se tinea la mare. A fost prezent in emisiune alaturi de alte vedete. Acestia au facut tot posibilul sa stranga bani pentru un copil bolnav. Andrei Gheorghe a reusit sa il determine pe Gigi Becali sa doneze o suma impresionanta.

Andrei Gheorghe a luat bani de la Gigi Becali!

Andrei Gheorghe a luat bani de la Gigi Becali!“Dintr-o vară de neuitat la “Teo și vedete cu sacul”, când afară cerul era negru și emisiunea s-a făcut la luminile farurilor mașinilor de pe plajă, când Andrei Gheorghe împreună cu Cătălin Crișan și Măria Cârneci adunau bani pentru un copil ce trebuia să plece la tratament. Da, este aceea vară în care Andrei a “scos” de la Gigi Becali o sumă destul de mare pentru acel copil…

Era atât de frig, venea peste noi o furtună de zile mari, Cătălin era răcit, avea 40 de grade, Andrei tremura de frig, dar nu scotea un sunet, doar îi auzeam dârdâitul. Ce am trăit noi toți atunci a fost chiar de neuitat. Nici nu știu câți ani au trecut, dar o să rămân întotdeauna cu imaginea asta, noi toți pe plaja noastră din Cap Aurora…”, a povestit Nuami Dinescu.

Andrei Gheorghe a luat bani de la Gigi Becali!Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani! Celebrul prezentator de radio si tv nu va fi inmormantat, ci incinerat. Fosta sotie a facut mai multe marturisiri despre acest lucru.

Petruta Gheorghe a avut dintotdeauna o relatie buna cu jurnalistul, desi cei doi divortasera in urma cu 4 ani. Femeia a dezvaluit recent ca va respecta toate dorintele lui Andrei Gheorghe, privind inmormantarea sa.

Publicat: 21 mart. 2018, 18:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă