Bat clopote de nuntă? Liviu Vârciu, declarații despre cel mai important moment din viața lui: „Sper să nu audă doamna”

Publicat: 11 Jan. 2020, 12:30 Vedete

Liviu Vârciu s-a schimbat complet. Vedeta a făcut recent declarații incredibile despre familia sa, ce își dorește în viitor, dar și despre greșelile pe care le-a făcut în trecut.

De când s-a împăcat cu Anda Călin, Liviu Vârciu parcă este un alt om. Acest lucru o recunoaște chiar artistul care mai spune și faptul că nu este mândru de lucrurile pe care le-a făcut în trecut.

„N-are nicio legătură Liviu Vârciu de acum cu Liviu Vârciu de atunci. Dacă l-aş prinde pe Liviu Vârciu de atunci, acum, l-aş sparge cu bătaia. L-aş călca în picioare. A făcut o grămadă de greşeli, de prostii… Un puşti teribilist, un sărăntoc… L-aş călca în picioare!”, a declarat Liviu Vârciu pentru Antena Stars.

Liviu Vărciu, despre familie

Liviu Vărciu este foarte mândru de familia pe care o are și pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. Artistul își dorește ca micuța Anastasia să ia părţile lui proaste şi părţile bune ale Andei, pentru a deveni în viitor o femeie puternică.

„Foarte bine face, e la grădiniţă… Nu vrea să vorbească… Eu pe la 4 anişori am vorbit. Am fost bâlbâit rău. Scoteam un cuvânt la trei minute. Mă bucur că ea nu e bâlbâită. Sperăm să ia de la amândoi. Şi părţile bune ale Andei şi părţile rele mele. Că dacă ar lua părţile bune ale mele, ar fi prostuţă. Şi nu vreau”,a mai precizat Liviu Vârciu.

Cât despre timpul liber, lui Liviu îi place să îl petreacă mai mult acasă. Când vine vorba despre vacanțe, este clar că Anda le organizează pentru că artistul ar spune pas în orice moment.

„Nu sunt cu vacanţele, sper să nu audă doamna. Mie îmi place foarte mult acasă, vreau să stau acasă”, a încheiat Vârciu.

Publicat: 11 Jan. 2020, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă