A mers intr-un safari in Egipt, iar la scurt timp i s-a facut rau! A ajuns la spital in coma, dar medicii l-au refuzat sa il trateze

Publicat: 19 Feb. 2018, 14:27 Life

Socant! S-a stins pe un pat de spital, dupa ce medicii au refuzat sa il trateze pentru ca nu avea banii suficienti pentru tratament, desi isi facuse o asigurare de viata.

Adrian King, in varsta de 39 de ani, se afla intr-o calatorie in Egipt.  Din senin, i s-a facut rau si a fost dus de urgenta la spital. Acolo a primit diagnosticul de  insuficienta renala.

Barbatul din Marea Britanie a murit dupa ce firma la care isi incheiase asigurarea de viata a refuzat sa ii plateasca analizele. Familia lui nu putea acoperi costurile majore ale spitalului din Egipt.  Tot tratamentul acestuia se ridica la suma de 7000 de lire.

Parintii lui Adrian au marturisit ca spitalul egiptean a oprit tratamentul acestuia, desi era in coma, dupa ce asiguratorul a refuzat sa acopere factura enorma. Tatal lui Adrian, Charle Bumford, a declarat inmarmurit: ”Asigurarea este nula. Platiti acum sau oprim aparatele fiului tau. Nu aveam cele 7000 de lire sterline pe care le cerea”.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Feb. 2018, 14:27 Life
Pe aceeași temă